حزب کمونیست ایران

حکومت اسلامی مانند یک نیروی اشغالگر در کردستان عمل می کند.

سه ماه ازجنبش عظیم مردم ایران علیه بربریت و خشونت اسلامی جمهوری اسلامی بعد از قتل حکومتی ژینا امینی میگذرد . جرقه خیزش انقلابی سراسری ایران از کردستان زده شد و مردم کردستان  طی سه ماه گذشته همچنان پیشتاز و پیگیر تداوم این خیزش انقلابی بوده‌اند. اما در همان حال در این مدت کردستان انقلابی تحت شدیدترین فشارهای جمهوری اسلامی بوده است. در جریان خیزش انقلابی جاری، تاکنون ۱۲۰ تن از مردم کردستان از سوی نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی کشته شده‌اند. در میان کشته‌شدگان اسامی پنج زن و همچنین ١١ کودک به چشم می‌خورد که هشت نفر از آنها تنها ۱۶ سال سن داشتند. بعلاوه صدها نفر زخمی و هزاران نفر بازداشت شده اند. خشونت و سرکوب خونین  مردم کردستان وضعیتی است که ۴۳ سال است در ایران تحت حاکمیت رژیم جمهوری اسلامی اعمال می شود. رژیم اسلامی از بدو پیدایش خود در کردستان همانند یک نیروی اشغالگر عمل کرده است. خمینی  فرمان جهاد علیه مردم کردستان را صادر کرد و چهار دهه اشغال نظامی، دستگیری و شکنجه، اعدام و ترور و بدنبال آن فرمان جنایتکارانه سران حکومت سهم مردم کردستان بود .

مردم کردستان از روز اول روی کار آمدن حکومت اسلامی ماهیت ارتجاعی آنرا بدرستی تشخیص دادند و در رفراندوم کذایی «آری یا نه به جمهوری اسلامی»، با بایکوت  متحدانه رفراندوم یک «نه» بزرگ  به ارتجاع اسلامی دادند .

چهار دهه مقاومت توده ای  در مقابل رژیم اسلامی، درجه دشمنی جمهوری اسلامی با مردم کردستان را به اوج خود رساند. طی این مدت حکومت اسلام  از هیچ جنایت و توطئه ای در کردستان خودداری نکردند و با اینحال با شکست و ناکامی روبرو شدند .

اما نفرت و خشم کنونی حاکمیت از مردم کردستان بعد از قتل حکومتی ژینا امینی ابعاد بسیار بزرگ‌تری به خود گرفت. اعتراضات گسترده در سقز و در کردستان برای اولین بار با موج عظیم اعتراضات و اعتصابات سراسری گره خورد. توطئه های نفاق‌افکنانه حاکمیت در مدت کوتاهی خنثی گردید و مردم در سراسر ایران، علیرغم هر تفاوت زبانی، مذهبی، ملی و عقیدتی در مقابل رژیم اسلامی قرار گرفتند .

حاکمان اسلامی و استراتژیستهای نظامی – امنیتی رژیم مقاومت کردستان را عامل اعتراضات سراسری تشخیص دادند. خشونت در کردستان ابعاد باور ناکردنی حتی برای یک نظام استبدادی و فاشسیستی چون جمهوری اسلامی را بخود گرفت. محاصره شهرها، جلوگیری از ورود و خروج کالاها وبرقراری دهها پست  بازرسی بین شهری، بخشی دیگر از دور جدید جنایات در کردستان است .

آوردن دهها هزار نیروی نظامی و امنیتی جدید به کردستان، بمباران و توپباران احزاب سیاسی و مردم بیدفاع در اقلیم کردستان، تهدید مراکز پزشکی و درمانی برای معرفی زخمی ها و خودداری از مداوای مجروحین بخش دیگری از نقشه رژیم در کردستان است.

چهل و سه سال اشغال نظامی و میلیتاریزه کردن کردستان اراده مردم کردستان برای رسیدن به آزادی و برابری را در هم نشکست. موج جدید اشغالگری رژیم اسلامی در کردستان با شعار «کردستان، گورستان فاشیست ها» پاسخ گرفت. مردم کردستان تجربه  بیش از چهار دهه مبارزه و مقاومت را در مقابل جمهوری اسلامی دارند و با مبارزه متحدانه خود میخ آخر را بر تابوت نظام ارتجاعی مذهبی خواهند کوبید.